Het thema van 2024: communicatie
21 mei 2024 | 09:00 - 17:00, Burgers' Zoo

Communicatie is een belangrijk onderdeel van ons werk. Zonder goede communicatie is er geen interactie, geen acceptatie of draagvlak. Bij communicatie draait het om het kunnen omgaan met verschillende communicatie- en gedragsstijlen. Communicatie kan alleen succesvol zijn als er rekening wordt gehouden met de belangen van de diverse doelgroepen. Deze belangen bepalen immers of de toegevoegde waarde ook zo wordt ervaren.

Tijdens het Functioneel Beheer Kennisfestival 2024 op 21 mei 2024 in Burgers’ Zoo gaan we o.a. aan de slag met verschillende vormen van communicatie, zoals presenteren, spreekstijlen, pr en zichtbaarheid.

Tijdens deze dag wisselen sprekers en inspiratiesessies elkaar af.

Functioneel beheer is echt een vak waarin menselijk contact centraal staat! Ben je in staat dit contact te maken, dan vergroot dit je kans van slagen.

De sprekers

Hieronder vind je meer informatie over de sprekers van de plenaire sessies die de bezoekers, van het functioneel beheer kennisfestival mee hebben genoegen in een bijzonder onderwerp: communicatie. Zij zijn de absolute experts als het gaat om communicatie.

Taaltovenaar

Jan van Setten

Jan van Setten is een van de best gewaardeerde experts van Nederland over klantgerichtheid en commercie. Èn één van de meest energieke en gedreven docenten die je ooit zult tegenkomen.

Je zit van de eerste tot de laatste minuut op het puntje van je stoel.

Charlotte Koning
Storyteller, acteur en filmmaker

Mimoun Oaissa

Mimoun Oaissa is storyteller, acteur en filmmaker. Als acteur is hij onder meer bekend van De Grote Improvisatieshow, The Devils Double en De Marathon.

Inmiddels is Mimoun een veelgevraagd spreker en trainer. Zijn seminars en trainingen zijn een dynamische mix van recente wetenschappelijke inzichten, concreet toepasbare technieken en herkenbare, vaak komische voorbeelden.

Schrijver & spreker

Joyce de ruiter

Als spreker is Joyce een autoriteit op het gebied van wendbaarheid en veerkracht in tijden van verandering. Ze deelt haar prachtige levensverhaal, gecombineerd met haar beste persoonlijke inzichten en de psychologie van veranderen.

De inspiratiesessies

Tijdens het Functioneel Beheer Kennisfestival zijn er zes inspiratiesessies die dieper ingaan op het thema communicatie.

Andrea van der Vaart & Rob Verheul

Slim communiceren in IV-projecten

Ervaar je ook weleens dat anderen je boodschap niet begrijpen? Voel je je soms genegeerd omdat niemand lijkt te luisteren? Herkenbaar?
Als functioneel beheerder is goed kunnen communiceren een van jouw belangrijkste vaardigheden. Tijdens deze workshop gaan we gezamenlijk aan de slag en voorzien we je van praktische tips om op een slimme manier te communiceren in IV-projecten. Met onze adviezen bereik je niet alleen je doelen, maar maak je van communiceren een feestje.

Ruben Opstal & Maurice Ummels

Communicatie tussen verschillende belanghebbenden

Communicatie tussen verschillende belanghebbenden is essentieel in functioneel beheer. Zorg voor duidelijke informatie-uitwisseling om de behoeften van gebruikers te begrijpen en effectieve IT-oplossingen te implementeren. Gebruik gestructureerde communicatiekanalen en documentatie voor een soepele samenwerking.

Otto van den Hoven & Remco Wilders

De communicatie toolbox van Functioneel Beheer!

Communicatie is een cruciaal onderdeel van het succes van Functioneel Beheer.
Wat heb je allemaal nodig om als individu of team je dienstverlening in een goede interactie met al je stakeholders plaats te laten vinden?
In deze workshop / inspiratiesessie nemen we je mee door de communicatie toolbox waar we aandacht besteden aan vorm, inhoud, patroon, stijl en vaardigheden!
Na afloop van de sessie heb je concrete tips en handvatten om effectiever en resultaatgerichter te communiceren.

Willem van Bork & Sven Polak

Onmisbare adviesvaardigheden voor functioneel beheer

Functioneel beheer gaat over verbinding: de Functionteel Beheerder verbindt bedrijfsvoering met ICT, informatie met technologie, problemen met oplossingen en vooral: mensen met elkaar. Sterke zakelijke relaties zijn daarvoor onmisbaar en goede adviesvaardigheden essentieel. Dus daar gaan we het over hebben: hoe bereik je in het werkveld van functioneel beheer dat je serieus wordt genomen en voortdurend waarde toevoegt? We gaan op een praktische manier ontdekken wat de Do’s en Don’ts van een Trusted Advisor zijn en een lekkere dosis Consultancy 2.0 toedienen!

Sjon Post

Werk efficienter met ChatGPT

Heb je weleens het gevoel dat je verzandt in de veelheid aan taken als functioneel beheerder? Worstel je met het opstellen van gebruikershandleidingen, het samenvatten van release notes, of het vertalen van gebruikersbehoeften naar duidelijke requirements? Dan is deze workshop iets voor jou!

Tijdens de workshop krijg je praktische tips en prompts voor het werken met ChatGPT en soortgelijke GenAI tools om hiermee je dagelijkse werk als functioneel beheerder efficiënter en leuker te maken.

Bas van Gils

Reflecteer en excelleer

In de snelle wereld van technologie en digitalisering is het belangrijk om niet alleen vooruit te kijken, maar ook regelmatig stil te staan bij de prestaties van zowel jou als het team. Reflectie is onmisbaar voor persoonlijke groei en effectief teamwork, vooral in een omgeving waar IT wordt ingezet om bedrijfsdoelen te realiseren.

Een impressie

Tijdens het Functioneel Beheer Kennisfestival van 2023 zijn er veel foto’s gemaakt. Hieronder vind je een selectie.

Partners

Wil je er in 2024 ook bij zijn?

Bestel dan nu snel je tickets!

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Recent Posts

Recent Comments

Geen reacties om te tonen.
Latest Posts
Ads
Categories