Het thema van de dag: gedrag

VFB Academy geeft jou als functioneel beheerder een kennisinjectie op de meest actuele thema’s. Dit doen we niet alleen door het geven van trainingen en opleidingen, schrijven van boeken en artikelen. Wij verzorgen ook lezingen, workshop en masterclasses. In welke vorm wij ook inspireren, ons doel is altijd: Nu leren en morgen zelf doen.

Elk jaar organiseren we een boeiend evenement waarbij een specifiek thema centraal staat. Dit thema wordt zorgvuldig gekozen om te resoneren met de huidige trends en ontwikkelingen in onze sector. Tijdens het evenement bieden we een dynamische mix van lezingen en interactieve workshops. Deze zijn zodanig geprogrammeerd dat deelnemers naast de plenaire lezingen de kans krijgen om deel te nemen aan drie van de zes verschillende inspiratiesessies.

Deze sessies zijn ontworpen om deelnemers niet alleen te informeren, maar ook te inspireren en te motiveren. Onze sprekers zijn vooraanstaande experts in hun vakgebied en delen hun waardevolle inzichten en ervaringen. De workshops zijn praktijkgericht en bieden deelnemers de kans om hands-on ervaring op te doen en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen.

We streven ernaar een omgeving te creëren waarin netwerken en kennisdeling centraal staan. Tussen de sessies door zijn er volop mogelijkheden om te netwerken met vakgenoten, ervaringen uit te wisselen en nieuwe contacten te leggen. Ons evenement is de perfecte gelegenheid om te leren van de besten in de branche, je vaardigheden te verbeteren en nieuwe, waardevolle contacten te leggen.

Vorige edities

2023

Gedrag

We zijn ons als functioneel beheerders er misschien niet van bewust maar we zijn er elke dag bezig met het beïnvloeden of het veranderen van gedrag van de mensen om ons heen.

Ons werk draait steeds meer om stakeholdermanagement, draagvlak creëren en ondersteuning bieden tijdens implementaties. Dat maakt het werk complex. Een succesvol functioneel beheerder heeft dan ook kennis van de psychologie nodig om te begrijpen waarom gedragsverandering zo lastig is.

Functioneel beheer is een mensenvak!

2023 – gedrag
2024

Communicatie

Communicatie is een belangrijk onderdeel van ons werk. Zonder goede communicatie is er geen interactie, geen acceptatie of draagvlak. Bij communicatie draait het om het kunnen omgaan met verschillende communicatie- en gedragsstijlen. Communicatie kan alleen succesvol zijn als er rekening wordt gehouden met de belangen van de diverse doelgroepen. Deze belangen bepalen immers of de toegevoegde waarde ook zo wordt ervaren.

2024 - communicatie

Partners

Wil je er in 2024 ook bij zijn?

Bestel dan nu snel je tickets!

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Recent Posts

Recent Comments

Geen reacties om te tonen.
Latest Posts
Ads
Categories